20. mai 2012

Kanskje litt drøyt...


..... å gå på polet for å kjøpe vinflasker som skal brukes til vann på takterrassen? Vel, her i huset går det meste an! Det er bare å drikke opp vinen og fjerne etiketten, så er flasken dekorativ nok i seg selv. Jeg valgte å henge på en ny etikett, og nå er det i alle fall ingen tvil om hva flasken inneholder.Må jo vise dere rhododendronene som vi har plantet. Vi mangler fortsatt noen, for det er en stor skråning, og vi tenker å kun ha samme sorten der. 
 
Dere ser såvidt syrinene langs veien - bak rhododendronene. Det skal bli en syrinhekk, og det kommer faktisk blomster på allerede i år! Hurra!

Nå er det bare 1 uke til vi reiser:-) Viser dere en liten smakebit av skipet. Gleder meg til å vise dere bilder av Tunisia, Malta, Spania, Sicilia og Italia!!


 
Kos dere i sommervarmen som endelig har kommet, så snakkes vi i juni. 
 

post signature

2 kommentarer:

  1. Hihihi, lekre flasker da ihvertfall!;)

    Ha en fin ny uke -
    Klem Jatte♥:)

    SvarSlett
  2. Du kan spørre på samtlige pol om du får rote rundt i glasscontaineren/-dunken deres også, så finner du flere typer flasker. Flasken til vinen som heter Medinét, er ganske rund og bred, og funker som blomstervase OG vannflaske. Så er et et par flasker med en litt sprekere form også. Spør pent, så får du lov :-)

    SvarSlett

Jeg blir superglad hvis du legger igjen en hilsen. Tusen takk ♥