Foto: bobedre.dk |
Sjekk ut margerittene og benken i bildet over. Vi har mye godt i vente!
♥
Det er ikke ofte jeg legger ut matoppskrifter, men denne enkle fiskeretten må jeg dele med dere.
Du trenger (3-4 personer):
700 gram torskefilet
100 gram bacon
5 gulrøtter
1 ss flytende margarin
2 ss mel
melk
salt
muskat
Poteter
Slik gjør du:
Kok poteter
Kok opp vann med litt salt og la fiskestykkene trekke i ca. 10 min.
Stek baconbiter
Lag gulrotstuing ved å skrelle gulrøtter og kutte dem i terninger. Kok dem litt møre i ca. 4 min. og sil av. Lag saus ved å varme flytende margarin, røre inn mel og spe med melk - litt om gangen. Gi sausen et oppkok mellom hver gang og la den deretter småkoke i 2-3 min. mens du rører godt. Ha i gulrøttene og smak til med salt og muskat.
Fisken serveres med bacon, poteter og gulrotstuing
Deilig, deilig!
♥
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Jeg blir superglad hvis du legger igjen en hilsen. Tusen takk ♥