12. mars 2014

Verdens beste gulrotkake (stor langpanne)

Foto: bo-laget.se


Dere kan enten se på disse vakre skoene, eller dere kan sette i gang med å bake
denne SYKT GODE KAKEN:


6 store egg
6 dl sukker
3 dl matolje
3 ts vaniljesukker
3 ts kanel
3 ts bakepulver
3 ts natron
6 dl hvetemel
6 dl finraspet gulrot


Glasur:
200 g kremost
1 ts vaniljesukker
500 g melis
1 ss saft av en appelsin


Pisk egg og sukker til eggedosis. Bland i oljen. Sikt i de tørre ingrediensene og rør til deigen er klumpfri (bruk gjerne en stålvisp). Bland i finraspet gulrot.Ha deigen i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca 30 x 40 cm). Stek kaken midt i ovnen ved 170 grader i 40-45 min.
Avkjøl kaken i formen. Hvelv den ut av formen og fjern bakepapiret.
Ha ingrediensene til glasuren i en bolle og pisk til du får en fluffy krem. Smør den på kaken når den er avkjølt.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir superglad hvis du legger igjen en hilsen. Tusen takk ♥