1. august 2013

Den populære månedshandlingen vår


Bilde fra klikk.no


Det er vannvittig mange som spør meg om hvordan vi klarer å gjennomføre en månedshandel.
Vanskelig er det ikke, det krever bare litt forarbeid. Etter et par ganger går det som en drøm, og dere kommer til å bli så glade for å bruke mer penger på annet enn mat.

Bare spør hvis dere lurer på noe, så skal jeg hjelpe:-)
Klem C

2 kommentarer:

  1. Virkelig imponerende med månedshandling. Det skulle jeg gjerne forsøkt! Jeg ser at dere har tre barn og heller ikke er noen liten familie. Vi har nemlig fire barn og jeg synes det er vanvittig mengder med mat og ikke minst penger som går med. Jeg håper du ikke synes det er frekt men jeg lurer litt på hvor mye mat dere må handle, siden du sier dere har nok med en handlevogn.... Hos oss går det med ett brød per dag, så vi måtte jo da kjøpt 30 brød for å ha i fryseren :-O Må le litt når jeg tenker på den laaaange køen vi ville laget ved brøskjæremaskinen ;-) Våre barn er 15, 12, 5 og 2, og jeg tror ikke de spiser mere enn andre barn men de to eldste spiser nok like mye som en voksen. Er deres barn små slik at de ikke spiser så mye? I tillegg lurer jeg på hvor mye penger dere bruker på mat pr mnd. Jeg vet at mange ikke ønsker å dele slike opplysninger, men jeg synes det hadde vært interesant å vite i forhold til å kunne sammenligne seg med noen. Vi bruker nok rundt 3000-3500 pr uke på mat (pluss vaskemidler og andre ting vi kjøper på Rema) , det blir ca 12000 i mnd og det hadde jo vært kjekt å kunne knipe litt inn på det tallet ;-)

    God helg!

    SvarSlett
  2. Vi handler for mellom 5500 og 6200 kr på månedshandelen, men supplerer med frukt, grønt, melk og brød ved behov da det er ferskvarer. Hvis dere bruker 12.000 i måneden nå, vil dere merke at det blir penger til overs ved en storhandel. Lykke til, og si fra hvordan det går:-)

    SvarSlett

Jeg blir superglad hvis du legger igjen en hilsen. Tusen takk ♥